Home » Laser Toebehoren » Veiligheidsbril voor groene laser

Veiligheidsbril voor groene laser

Groene Laser Veiligheidsbril

 • Product-ID : HQ01GN0160
 • Kleur laser : Rode
 • Beschikbaarheid: Op voorraad
 • 30 dagen bedenktijd, 1 jaar garantie!
 • Deze laserpen veiligheidsbril beschermt je tegen de felle stralen die sommige.
 • Prijs: EUR 26.89

Laserbril Inhoud

 • Bezorging binnen 2 werkdagen, producten rechtstreeks in de fabriek, Altijd 100% velig betalen, 30 dagen niet goed,geld terug garantie, een jaar garantie.

 • laserkorting.nl levert oogbescherming op Afmetingen voor professionele gebruikers van laser- en ipl apparatuur. Of u nu werkzaam bent in een medische, cosmetische of industriële omgeving, wij hebben de juiste bescherming voor alle soorten lasers en ipl-systemen. Deze Veiligheidsbril is geschikt voor de bescherming van je ogen bij het gebruik van groene laserpennen. Zelf heb ik hem getest met een groene laserpen.
  Ernstige laser liefhebbers weten hoe je alles branden in zicht, maar nog steeds zichzelf te houden van schade. Als u nodig hebt om je laserstraal richten op een nauwe object, Het is heel schadelijk voor uw ogen. Heel vaak scenario als je een echte laser liefhebber. Wij raden u aan de keuze van de laser schild groene bril om uw ogen te beschermen.
  Het oogverwonding van de laser Functies en parameters
  Naam: Beschermende eyewear van de groene laser
  De golflengte van de bescherming: 520~540nm
  De optische dichtheid OD: 5.0,(OD+5,OD+6)
  Zichtbare lichte overbrenging: 55%
  De absorptieeigenschappen van de bescherming: Globale bescherming
 • Het oogverwonding van de laser
  De glazen van de laser is het lichaams 's gevoeligste orgaan. wegens de kenmerken van de laserenergie kan hoogst geconcentreerde ruimte en tijd. wegens concentrerende lensglazen leed een rol in de energie per eenheidsgebied van de retina laser aan straling dan de overeenkomstige hoeveelheid weerslag van bijna 10 keer het hoornvlies. De goede sterke zwart-wit laser, kleurenfundus is minimaal. Omdat de gepulseerde laserverwonding veel sneller is dan de knipoogjereflex (is de reflextijd van het oogknipoogje typisch 150-250ms, terwijl de gepulseerde laser kan zijn aangezien korte die 10ms), aan het extreme ogenblik, op een zeer klein gebied wordt gekoppeld, energie concentreerde zich op de versie, zelfs kunnen de lage dosissen laserstraling ook tot ernstige verwonding aan de retina of het hoornvlies leiden.

 

200mW groene laserpen

Nieuw Producten Aanbeveling

Klanten ook interesse

laserpen kopen

Populair Laserpen

Aanbevolen Producten

Laser golflengte classificatie

Gesorteerd op prijs

laserpen kopen marktplaats

7 dagen pakket terug,1 jaar garantie