winkel informatie

 • This website is operating under QANDY INTERNATIONAL LIMITED
  Address: 2/F Western Commercial Building, No. 31 Des Voeux Road West, Western District, Hong Kong .
  laserkorting.nl is een betrouwbare online winkelcentrum , gespecialiseerd . We nemen alles aan doen om een geweldige online shopping mall biedt vele producten aan de behoeften van de wereldwijde opgezet importeurs te ontmoeten . We hebben 7 departementen - beheer afdelingen , kwaliteit afdelingen , verkoop, logistiek , klantenservice , nieuwe producten afdeling , enz. Ons bedrijf heeft een eerlijk handelsbeleid en de hoge kwaliteit van de klantenservice systeem . Internet ontvangen een oneindige uitbreiding Demonstrationsraumkönnte de oneindige product of het patroon en de inhoud behouden . In laserkorting.nl , als consument , ondanks het feit dat de aankoop of onderzoeken , geen tijdslimiet en regio. Geniet van " een muisklik , alle goederen van tevoren , " ons doel de producten zullen komen aan al uw wensen , zullen wij voldoen aan die .
  Over Productkwaliteit :
  Onze kwaliteitscontrole team zorgt ervoor dat alle items zijn van de hoogste kwaliteitsnormen. We inspecteren alle inkomende goederen voordat ze worden verzonden .
  Over de Klant :
  U kunt bij onze klantenservice binnen 24 uur van de dag . Wij zijn 24 uur per dag geeft u een juiste oplossing voor uw probleem , terwijl het omgaan met het algemene probleem voor 8 tot 12 uur PS Voor de vervolging en rechtszaken handig, kunt u het aantal van onze klantenservice medewerkers te overwegen.
  Over de verzendkosten :
  www.laserkorting.nl werkt samen met 's werelds professionele express bedrijven , hetzelfde doen als in de markt voor het gevoel en heeft u professionals voor de transport-en verpakkingskosten , de Dienst strikt in overeenstemming met uw wensen te voorzien .
  Ons doel :
  Ons doel is in de eerste , klantgerichtheid, service. En zet " kwaliteit als fundamenteel , een snelheid van missie , mensgericht en customer - oriented" als onze bedrijfsfilosofie Ons doel is om een brug te bouwen zonder een grens en u te laten genieten van de E-Shopping Variety , 7 × 24 winkelen tijd , redelijke prijs .
  We kijken ernaar uit om samen met u bij het winkelen verlangen . Welkom voor een bezoek www.laserkorting.nl !
  Billing Address: QANDIES LIMITED Third Floor, 207 Regent Street, London, UK

Nieuw Producten Aanbeveling

Laser golflengte classificatie

Gesorteerd op prijs

Klanten ook interesse

laserpen kopen

Populair Laserpen

laserpen kopen marktplaats

7 dagen pakket terug,1 jaar garantie