laserpen 3000mw 30000mw laserpen handlaserpen

Home » Laser 405nm kopen

Laserpen 405nm-laser 405nm kopen

Deze laserpen 405nm heeft een sterke straal die je vooral in het donker erg goed kan zien. De laserpen is afgewerkt met een rubbercoating voor extra grip en heeft een sterk en licht aliminium frame. De violet laserpennen zijn niet zo sterk als de groene maar met een schijn afstand van tussen de 1000 en 3000 meter is het zeker een goede laserpen.

 • 200mw laser pointer blauw-violet
  Snelle Levering
  Veilig Betalen
  30 Dagen Bedenktijd
  1 Jaar Garantie
  Blauwe-violette laser pen 200mw De laser lamp paars kan voor veel verschillende doeleinden gebruikt worden. De meestgebruikte toepassing is om voorwerpen aan te wijzen. Daar is deze Laserpen 405nm dan ook uitermate geschikt voor.
  79.89 €
 • 5mW Laserpen Violet
  Snelle Levering
  Veilig Betalen
  30 Dagen Bedenktijd
  1 Jaar Garantie
  5mW Laserpen blauw Violet online kopen Blauwe laserpen welke een zeer heldere blauwe straal afgeeft in het donker. De blauwe laserpen is in opkomst en neemt het zo langzamerhand op tegen de rode laserpen om de 2e plek onder de laserpointers.
  30.06 €
 • 5mW Laserpen SkyRazor Violet
  Snelle Levering
  Veilig Betalen
  30 Dagen Bedenktijd
  1 Jaar Garantie
  5mW Laserpen SkyRazor Violet Oerdegelijke laser 405nm met een unieke violet gekleurde laserstraal. Een aanrader voor degene die een keer net wat anders wil zijn als de rest! Deze laserpointer is voor vele doeleinden geschikt en is van een degelijke kwaliteit.
  33.05 €

Groen laser classificatie

Blauw laser classificatie

Klanten ook interesse

Laser golflengte classificatie

laserpen kopen

Populair Laserpen

laserpen kopen marktplaats

7 dagen pakket terug,1 jaar garantie