Return & Garantie

 • Als u niet tevreden bent met uw laser pointer, de terugkeer binnen 7 dagen voor een volledige terugbetaling minder verzendkosten! Contacteer ons vrijblijvend voor het retourneren of ruilen.
  laserkorting.nl garandeert dat haar laser pointers tegen defecten in materiaal en vakmanschap voor een periode van 30 dagen te rekenen vanaf de datum van de oorspronkelijke aankoop. Als klanten niet tevreden bent met de laser pointer of een aantal gebreken bestaan​​, garanderen we een vervanging of reparatie. Daarnaast hebben we ook beloven een vervangend product met een nieuwe, dat gemaakt is van nu af of bruikbare gebruikte oorspronkelijke product gelijkwaardige prijs of een volledige terugbetaling van de aankoopprijs van product. Avec serieuze vervanging van het beleid en verlossing, kunnen klanten volledig vertrouwen op ons en aankopen doen zonder aarzeling.
  In het algemeen zal de bestelling geannuleerd in de volgende gevallen (wij betalen de kosten van het product, niet met inbegrip van de kosten van het vervoer, het is voor u om de verzendkosten te betalen):
  1. ontvangen producten niet overeenkomen met de klant de bestelling.
  2. ontvangen producten niet overeenkomen met de informatie op onze website.
  3. ontvangen producten niet werken of vallen net uit de luifel.
  De producten worden geleverd aan het verzendadres dat door de klant tijdens het bestelproces. De klant is verplicht om alle stappen die nodig zijn voor de succesvolle afronding van de levering te nemen. Als zodanig is het nodig om alle noodzakelijke informatie over de levering (exact adres, deur code etc.) te verstrekken. Anders, ons bedrijf kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het niet leveren gehouden.
  In geval werd het pakket teruggestuurd naar ons te wijten aan een probleem van het adres, zullen de producten worden teruggezonden naar het magazijn van ons bedrijf en de klant moet contact opnemen met onze klantenservice via e-mail op de hoogte zijn van stappen te volgen om de bestelde producten te krijgen. Ons bedrijf aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de terugverdientijd door de klant van zijn producten.
  In het geval het pakket is al twee zendingen te wijten aan een probleem van het adres, het zal niet een derde punt en het zal automatisch de bestelling geannuleerd door de klant .
  Levering binnen 24 uur.
  30 dagen niet goed geld terug garantie.
  2 jaar kwaliteitsgarantie.

Nieuw Producten Aanbeveling

Laser golflengte classificatie

Gesorteerd op prijs

Klanten ook interesse

laserpen kopen

Populair Laserpen

laserpen kopen marktplaats

7 dagen pakket terug,1 jaar garantie