Home » Groene laserpen » Lichtzwaard 50mw voor KTV nachtclub dans

50mw laser zwaard

Laserzwaard 50mw lightsaber groen licht geeft voor KTV nachtclub dans laser zwaard kopen

 • Product-ID : HQ05006201
 • Afmetingen : 56mm x 26mm x 53mm
 • Beschikbaarheid: Op voorraad
 • 30 dagen bedenktijd, 1 jaar garantie!
 • Prijs: EUR 82.58

Inhoud

Laser Zwaard Kopen:

  Dit product is een directe soort lading, geen batterijen, gemakkelijker te nemen en te gebruiken, professionele circuit design, stabiel en betrouwbaar. Gelijktijdig aan beide zijden van het licht. Ziet er goed uit, sterk, elegant, de kleine oppervlakte, een goed gevoel. Multifunctionele knop kan het licht te controleren en liet dubbel licht, recht uit het licht.

  Lightsaber groen licht geeft:


  Lightsaber Kopen

 • 1. Groene laser productie items laserzwaard van licht-emitterende toestand wordt bestraald vanuit beide uiteinden. Alleen als u de schakelaar ingedrukt houdt is een type laser wordt bestraald.
  2. Ik allerbeste wanneer de regisseur is, wanneer je laat je vinger is een soort straling verdwijnt, vrij om een ​​laserstraal te produceren op een krachtige punt fase in laser productie bij de club toneel en theater en toneel.
  3. Elegante groene laser zwaard kopen indicatie vereist is voor een dergelijk Astronomische observatie, is uitgerust met een laser zwaard met een swing in beide heupen, het kalf framedeel en een aanval mes van de entiteit zwaard.
  4. Lancering een groen licht laser zwaard, is in handen van beide Spreek niet Knijp harde het zwaard van jade, wordt ondergedompeld in de sfeer van die wereld.
  5. Druk op de knop, de vorm en de patronen, omdat lightsaber het mes te rekken of verdwijnen Als u de kant loslaat, is er ook de mogelijkheid van kracht.
  6. In stadium je kunt of zijn gebruikt in dit soort vorm. Een van de laserstraling wanneer de knop wordt ingedrukt. Het centrum van de knop is zowel gelijktijdige bestraling. Bestraling is het type verdwijnt wanneer u uw vinger van de pers .
 • Type
  laserzwaard
  Afmetingen
  56mm x 26mm x 53mm
  Max. bereik
  50mw
  Veiligheid klasse
  klasse 3B
  Kleur laser
  Groene
  Golflengte
  532nm
  Toepassingen
  Amateur-astronomie,Gebied van de bouw / mijnbouw,Zakenman / luidspreker ,Bars, KTV, clubs, concert plaats. Laserpennen worden ook gebruikt in de landbouw om schadelijke vogels te verjagen.
  Garantie termijn
  12 maanden

 • Lightsaber kopen-Lichtzwaard-Lightsaber:


 • laser zwaard kopen

  laser zwaard kopen groen

  Lichtzwaard

  Lichtzwaard groen

  groen Lichtzwaard

  Lightsaber

  Lightsaber groen

  groen Lightsaber

  50mw laserpen voor KTV nachtclub dans

  Lightsaber 50mw groen

  Lichtzwaard 50mw groen

  Laser Presenter

  laserzwaard

Nieuw Producten Aanbeveling

Laser golflengte classificatie

Klanten ook interesse

laserpen kopen

Populair Laserpen

laserpen kopen marktplaats

7 dagen pakket terug,1 jaar garantie