laserpen 3000mw 30000mw laserpen handlaserpen

Home » Laser klasse 2

Laserpen klasse 2 kopen

De laserpen klasse 2 is ongevaarlijk bij normaal gebruik, omdat de reflex om het oog te sluiten voorkomt dat er een oogschade optreedt. Dit zijn zichtbaar-licht-lasers (golflengte 400 tot 701 nm) met vermogens tot 1 mW, zoals de meeste laserpointers. Enkele seconden in een dergelijke laser staren kan wel tot (kleine) oogbeschadigingen leiden.

 • laser pointer 1mw
  Snelle Levering
  Veilig Betalen
  30 Dagen Bedenktijd
  1 Jaar Garantie
  HTPOW 1mw groene laser pointer Door het grote bereik van de laser klasse 2 is deze pen uitermate geschikt voor buiten gebruik. Denk hierbij aan het bos, velden en het water.
  28.86 € 38.94 €
 • 5mW Laserpen Violet
  Snelle Levering
  Veilig Betalen
  30 Dagen Bedenktijd
  1 Jaar Garantie
  5mW Laserpen blauw Violet online kopen Blauwe laserpen welke een zeer heldere blauwe straal afgeeft in het donker. De blauwe laserpen is in opkomst en neemt het zo langzamerhand op tegen de rode laserpen om de 2e plek onder de laserpointers.
  30.06 € 32.98 €
 • groene laser pointer
  Snelle Levering
  Veilig Betalen
  30 Dagen Bedenktijd
  1 Jaar Garantie
  professionele groene laserpointer 5mW De 5mW groene Laserpen klasse 2 werkt het best in een donkere ruimte of een ruimte waar het stoffig is. De laser zal in zulke ruimtes het duidelijkst zichtbaar zijn. Om het mooiste effect met de groene laser te krijgen is het aan te raden de laser op een geheel vlak te schijnen, zoals bijvoorbeeld een muur of op de grond.
  30.67 € 33.34€
 • 5mW laserpen
  Snelle Levering
  Veilig Betalen
  30 Dagen Bedenktijd
  1 Jaar Garantie
  HTPOW groene laserpen 5mW Deze laser ligt comfortabel in de hand en werkt tevens met normale AA batterijen die iedereen wel heeft, ook worden deze batterijen al meegeleverd. Tevens zit er ook een mooi doosje omheen waarin je deze XXL laser kunt opbergen.
  41.47 €

Laser golflengte classificatie

Laser klasse classificatie

Klanten ook interesse

laserpen kopen

Populair Laserpen

laserpen kopen marktplaats

7 dagen pakket terug,1 jaar garantie