Home » Groene laserpen » krachtige 300mw groene laser pen

300mw groene laser pointer

professionele groene laser pointer 300mw

 • Product-ID : HQ01GN0049
 • Kleur laser : Groene
 • Afmetingen : 25mm x 120mm
 • Gewicht : 90g
 • Beschikbaarheid: Op voorraad
 • 30 dagen bedenktijd, 1 jaar garantie!
 • Prijs: EUR 54.67

inhoud

 • Bezorging binnen 2 werkdagen, producten rechtstreeks in de fabriek, Altijd 100% velig betalen, 30 dagen niet goed,geld terug garantie, een jaar garantie.

 • Product beschrijving:
  De Groene 300mW laserpen werkt het best in een donkere ruimte of een ruimte waar het stoffig is. De laser zal in zulke ruimtes het duidelijkst zichtbaar zijn. Om het mooiste effect met de groene laser te krijgen is het aan te raden de laser op een geheel vlak te schijnen, zoals bijvoorbeeld een muur of op de grond.
  Functies:
  Deze hoge- kwaliteit 300mw laser pointer groen bevat de nieuwste technologie in het groene Laser optiek en microelectronise. Gebruik je laser pointer te wijzen op elke gewenste Doelstellingen, project schermen, of video monitoren, presentaties museum en tour Gidsen, wijzen op de sterren, en inspectie. De laser pointer heeft een beperkte 30 dagen garantie, als er een storing optreedt, probeer niet te openen de laser apparaat. Om dit te doen Vervalt de garantie.
  Appearance color
  zilver
  Laser type
  KGL-619
  Specification parameter
  Fixation burned, Groene point of Chuang flecker, Continuously exportation, Continuous service life> 5000 hour
  Golflengte
  532 nm
  Gunshot
  5000-10000 metres
  Circuit control
  APC line
  batterij
  1*16340
  Operating voltage
  DC3V
  Temperatuur Opslag ( ℃ )
  0-35℃

  Waarschuwing:
  Deze 300mw groene laserpennen hebben een hoge wattage output en kunnen bij verkeerd gebruik ernstige schade berokkenen. Schijn dus nooit in iemands ogen. De verkoper kan dan ook niet aansprakelijk gesteld worden voor onzorgvuldig gebruik van deze lasers.
 • 300mW groene laserpen

  300mW groene laserpointer

  300mW groene laser pointer

  300mW groene laserpen

  groene laserpen 300mW

  groene laserpen

 • Beloofd door Verkoper : Professional Services. Is gewijd aan het verstrekken van de beste shopping ervaring mogelijk. Als je koopt, kunt u er zeker van zijn dat we hier zijn om zorg te dragen voor al uw vragen en zorgen. Aarzel dan niet om ons te contacteren. In 24 uur, gegarandeerd om u een bevredigend antwoord. Professioneel product. Wij zijn gespecialiseerd in het produceren en verkopen van laser pointer grote bedrijven. Kan veel laser pointer. Betrouwbare kwaliteit, goede service. We zullen het beste product, de laagste prijs, loyale samenwerking met u! Blij met uw komst!

Nieuw Producten Aanbeveling

Klanten ook interesse

laserpen kopen

Populair Laserpen

Laser golflengte classificatie

Gesorteerd op prijs

laserpen kopen marktplaats

7 dagen pakket terug,1 jaar garantie