Home » Rode laserpen » 250mW module laser rood

250mW module laser rood

250mW rode module laser

 • Product-ID : HQ05000101
 • Kleur laser : Rode
 • Afmetingen : 12mm x 48mm
 • Gewicht : 300g
 • Beschikbaarheid: Op voorraad
 • 30 dagen bedenktijd, 1 jaar garantie!
 • Prijs: EUR 32.50

inhoud

 • laserkorting.nl is al ruim vijf jaar de specialist op het gebied van laserpen. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om de hoogst kwaliteit laserpen aan te bieden voor een zo scherp mogelijke prijs.

 • specificaties:
  bedrijfsspanning: 12v
  vermogen: 250mw
  golflengte: 650nm
  od: 6mm
  *deze 5v laserkop zeer makkelijk te gebruiken, u kunt gebruik maken van arduino controle, doen regelbare laser pointer, diefstal *detectie, enz.. Geïnteresseerd toepassing apparaten.
  * wanneer de laser niet kan wijzen op zichzelf of anderen ogen, zelfs als de zaak gesloten is de laser zal hebben de kans op fouten te openen.
  * de laser is geen speelgoed, niet geven kinderen, mentale insufficiëntie, voor mensen die niet begrijpen het gebruik van de laser kenmerken, in dit geval, kan gemakkelijk leiden tot letsel.
  * het gebruik van lasers mag dragen speciale bril, voor de onzichtbare laser, dit is vooral belangrijk punt.
  * kan de laser niet schijnen in voertuigen, vliegtuig en andere voertuigen iemand.
  250mW rode laser module Beschrijving :
  Aangepaste scherpstelling 250mW rode laser module op een meter afstand , bijna gelijktijdig aangestoken lucifers , terwijl het inschakelen van de schakelaar , kan drie meter een wedstrijd hoofd ontsteken in een zeer korte tijd , maar kan niet niet de handheld . Ballon gloed is zo gemakkelijk. Als de test is nacht , het is heel mooi met het blote oog kunt u de vuurkolom rode laser deep sky zien . Een paar honderd meter van het gebouw , kan de kolom van de rode laser die het gebouw raakte boven het punt van de cirkel ook heel duidelijk zichtbaar .
 • 250mw rode module laser

  laser module 250mw rood

  250mw module laser rood

 • Tips
  1. Laat de laserstraal is niet in de richting van de ogen, kan dit leiden tot letsels .
  2. Wanneer de laser aanwijzer niet kunt openen, zorg ervoor dat de juiste plaatsing van de positieve en negatieve voeding.
  3. Laat de sleutel niet in het bezit te gebruiken voor een lange tijd, minder dan 30 seconden. (Dit is niet een zaklamp).
  4. Houd dit product uit de buurt van kinderen, om het oneigenlijk gebruik van het kind gevaar te voorkomen. Beste wanneer niet in gebruik, verwijder de batterij apart opgeslagen, dus zelfs als een kind blootgesteld aan, omdat er geen batterij kan ook niet gebruikt worden.

Nieuw Producten Aanbeveling

Klanten ook interesse

laserpen kopen

Populair Laserpen

Aanbevolen Producten

Laser golflengte classificatie

Gesorteerd op prijs

laserpen kopen marktplaats

7 dagen pakket terug,1 jaar garantie